Kacsalábon forgó, üveghegyi luxusotthonában kerestük fel a Királyfit. Olvasóink kíváncsiak, mostanában miért látni olyan keveset?

– Tele a naptár, már az első hetekben elfogytak az időpontok. Online a lehetetlen napszakokra is érkezett előjegyzés. Az ügyfelek egymásnak adják a kilincset, a google szerint sokmilliós értékelés mellett, csak Európában 9,9-es a szolgáltatásom. Ilyen körülmények között némi pihenést engedélyeztem magamnak. Nem nagy erőfeszítés megőrizni a lélegzetelállító formám, akárhány évesen is sármos vagyok, de a lovamnak beszürkül a szőre, ha túlterhelt.

– Látjuk, hogy robog a hintó, de vannak esetleg új szolgáltatások, fejlesztési tervek?

– A tradícionális, ezeréves módszerek már bizonyítottak, én pedig, ahogy az ügyfeleim is,  követem a bevált sémákat.

– Nem tart tőle, hogy egyedül nem bírja, és felzárkózhat a konkurencia? Sokan vágynak az Ön pozíciójába.  

– Nálam nincs reklám, szájról-szájra terjed a hírem, mégis könnyedén megőrzöm a monopolhelyzetemet, mivel tudatosan minden korosztályhoz szólok. A silányabb minőséget, felszínes figyelmet kínálók csak a mesében csábítanak, a valóságban gyorsan lyukra futnak. Persze van, aki azt szereti.

– Esetleg várható létszámbővítés, hiszen millióan reménytelenül várnak Önre?

– Amíg az ügyfeleim szerint megéri várni, minek bővíteni? Korábban próbálkoztam dublőrökkel, de rossz fényt vetítettek rám. Márpedig a nevem garancia.

– Köszönjük az idejét Királyfi, további jó munkát kívánunk! 

– Munkát? Dehogy! Az igaz szerelem számomra szórakozás.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *